Naast de RECRON-voorwaarden, waaronder wij onze overeenkomst met u hebben gesloten, zijn hieronder nog enige richtlijnen gegeven om uw verblijf op ons park zo plezierig mogelijk te maken.

1. Het caravanpark is autovrij. Dit houdt in dat over het park rijden met auto,
brommobiel, motorfiets of scooter niet  is toegestaan. Recreanten en hun bezoek kunnen gratis gebruikmaken van de parkeerterreinen. Door drukte is het soms moeilijk om een parkeerplaats te vinden. Parkeer waar mogelijk 2 auto's achter elkaar.

2. De parkeerterreinen zijn voor de bij  1. genoemde voertuigen. Aanhang-wagens en boottrailers dienen op eigen perceel gestald te worden.

3. P1 is bestemd voor de gebruikers van de toeristische plaatsen en de gasten die
moeilijk ter been zijn. U wordt verzocht uw bezoek te vragen P1 niet te gebruiken.

4. Uw huisdier is van harte welkom. Het is vanzelfsprekend dat uw huisdier op het park aangelijnd is. Uitlaten kunt u buiten het park doen.

5. De rand- en tussenbeplanting zijn eigendom van het caravanpark. Het is de
bedoeling dat u in overleg met uw buren het onderhoud verzorgt. De maximaal
toegestane hoogte is 180 cm. Vervangen van beplanting en snoeiwerk aan bomen
moet altijd in overleg met de recreatie- ondernemer.

6. Huisvuil kunt u in zakken in de container op P1 deponeren. Al uw tuinafval, zoals gras en plantenresten,kunt u losstorten op het daarvoor bestemde depot bij P3. Gedurende de winterperiode is dit depot niet in gebruik. U kunt uw tuinafval dan in zakken bij de huisvuil container neerzetten.

 

 

 
Huisregels

 Grof afval, zoals sloophout
en oud meubilair, moet u zelf direct afvoeren.

7. Het gebruik van een tuinhaard of barbecue is niet zonder gevaar. De brandweer heeft bepalingen opgesteld om ongelukken en overlast te beperken. Wij verzoeken u dringend de veiligheidsmaatregelen op te volgen. Betreffende bepalingen kunt u
afhalen bij de receptie.

8. Olietanks mogen uit veiligheids-overwegingen niet groter zijn dan 50 liter. Onder deze tank moet een vloeistofdichte lekbak zijn geplaatst van ten minste 60 liter. Beide moeten zijn voorzien van een keuringsrapport. Op uw standplaats mogen ten hoogste 3 gasflessen aanwezig zijn.

9. Rijkswaterstaat heeft voor de Hollandsche IJssel, buiten de bebouwde kom, een vaarsnelheidslimiet van 9 km/uur ingesteld. Voor de rust en de veiligheid is langs het caravanpark de limiet 4,5 km/uur.

10.Uw chalet of stacaravan mag niet groter zijn dan 10.00m lang, 4.00m breed en 3.80m hoog.

11. Bij uw stacaravan of chalet mag u een portaal plaatsen van ten grootste 150 x 100 cm. Of een berging van het type 'blokhut' van maximaal 250 x 250 cm met een luifel van maximaal 250 cm diep. De kleurstelling van het portaal moet overeenkomen met het recreatieverblijf. U dient voor beide een schetsplan ter beoordeling in te leveren bij de recreatieondernemer. Voor parasols en partytenten met een stoffen dak geldt een maximale afmeting van 400 x 400 cm. Mits die het uitzicht van de buren niet belemmerdt. Constructies met 'harde' dak en/of wanden zijn niet toegestaan.

12. De recreant is ten allen tijde de gebruiker van het recreatieverblijf. Beschikbaar stellen of verhuur van het recreatieverblijf is niet toegestaan. De recreant is verantwoordelijk voor zijn/haar toegelaten bezoek.

13. Een schotelantenne is toegestaan mits deze onzichtbaar is opgesteld.

14. Een airco-unit is toegestaan onder de volgende condities:
a. plaatsing is onder uw recreatieverblijf.
b. laat de uitgaande luchtstroom niet naar de buren blazen.
c. zorg voor de optimale geluidsisolatie.

15. Uw stacaravan of chalet is voor recreatief gebruik tussen 1 april en 1 november. Overnachten in de periode van 1 november tot 1 april is verboden. Parkeren kunt u dan op P1. De andere parkeerterreinen zijn om veiligheids-redenen gesloten.

16. Vervanging van uw recreatieverblijf kan alleen na schriftelijke toestemming van de recreatieondernemer. 

17. Verkoop van uw recreatieverblijf dat jonger is dan 25 jaar en  met behoud van standplaats is mogelijk onder de volgende condities:
a. Het recreatieverblijf dient zowel in    een technisch als een optisch goede staat te verkeren.
b. U dient zelf zorg te dragen voor het onderhoud van uw tuin.
c. Verkoop van uw recreatieverblijf met behoud van standplaats verloopt altijd via de recreatieondernemer. Voor verkoop- en bemiddelingsactiviteiten wordt een courtage van 7% van de overeengekomen verkoopprijs in rekening gebracht.
d. Een recreatieverblijf dat 25 jaar of ouder is kan niet worden verkocht met behoud van standplaats.
e. Bij vertrek dient u uw standplaats leeg en opgeruimd op te leveren.