De nadruk ligt op de 45+ groep die weet wat ze wil; comfort, kwaliteit, rust en ruimte.           Caravanpark de Voormolen is een groen terrein van circa 5 hectare en biedt plaats aan  chalets en  seizoenplaatsen voor toercaravans. en een aantal passanten plekken. Alle plaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van alle nutsaansluitingen.

Naast de jaarplaatsen voor chalets
 biedt de Voormolen ook uitgebreide kampeermogelijkheden voor uw tourcaravan of camper.Moderne sanitaire voorzieningen met minder validen douche en toilet, wasserette en gratis wifi op het hele park maken uw comfort compleet.

Ons park is bij uitstek de plaats waar de rustzoekende recreant zijn vrije tijd kan besteden. Er is ook voldoende gelegenheid om een rustig plekje te vinden en een hengel uit te werpen.

Er is in de omgeving genoeg te ontdekken en te beleven

 

Huisdieren zijn bij ons op de Voormolen van harte welkom. Op het park dient uw huisdier aangelijnd te zijn en het is vanzelfsprekend dat u uw hond uitlaat langs de weg. Ons park biedt geen voorzieningen voor kinderen. Uw kleinkinderen zijn echter van harte welkom.