‚Äč

 

Naast de RECRON-voorwaarden, waaronder wij onze overeenkomst met u hebben gesloten, zijn hieronder nog enige richtlijnen gegeven om uw verblijf op ons park zo plezierig mogelijk te maken.

1. Het caravanpark is autovrij. Dit houdt in dat over het park rijden met auto,
brommobiel, motorfiets of scooter niet  is toegestaan. Recreanten en hun bezoek kunnen gratis gebruikmaken van de parkeerterreinen. Door drukte is het soms moeilijk om een parkeerplaats te vinden. Parkeer waar mogelijk 2 auto's achter elkaar.

2. De parkeerterreinen zijn voor de bij  1. genoemde voertuigen. Aanhang-wagens en boottrailers dienen op eigen perceel gestald te worden.

3. P1 is bestemd voor de gebruikers van de toeristische plaatsen en de gasten die
moeilijk ter been zijn. U wordt verzocht uw bezoek te vragen P1 niet te gebruiken.

4. Uw huisdier is van harte welkom. Het is vanzelfsprekend dat uw huisdier op het park aangelijnd is. Uitlaten kunt u buiten het park doen.

5. De rand- en tussenbeplanting zijn eigendom van het caravanpark. Het is de
bedoeling dat u in overleg met uw buren het onderhoud verzorgt. Dit geldt ook voor de seizoenplaatsen. De maximaal
toegestane hoogte is 180 cm. Vervangen van beplanting en snoeiwerk aan bomen
moet altijd in overleg met de recreatie- ondernemer.

6. Huisvuil kunt u in zakken in de container op P1 deponeren. Al uw tuinafval, zoals gras en plantenresten,kunt u losstorten op het daarvoor bestemde depot bij P3. Grof afval, zoals sloophout en oud meubilair, moet u zelf direct afvoeren. 

7. De brandweer heeft voor het gebruik van een tuinhaard of barbecue bepalingen opgesteld om ongelukken en overlast te beperken. Wij verzoeken u dringend de veiligheidsbepalingen op te volgen. Betreffende bepalingen kunt u afhalen bij de receptie.

 

 
Huisregels

 

 

9. Het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden heeft voor de Hollandsche IJssel, buiten de bebouwde kom, een vaarsnelheidslimiet van 9 km/uur ingesteld. Voor de rust en de veiligheid is langs het caravanpark de limiet 4,5 km/uur.

10. Voor het caravanpark mag u een boot afmeren onder de volgende condities: de boot mag niet groter zijn dan 8 meter lang.
het afdekzeil of de kajuit mag niet hoger zijn dan 1,5 meter. Gemeten vanaf de waterlijn. De boot mag niet breder zijn dan 3 meter. De ligplaats is in overleg met de recreatierecreatieondernemer.

11. Voor het standaard perceel geldt dat uw chalet of stacaravan niet groter mag zijn dan 11.00m lang, 4.00m breed en 3.80m hoog. Op uw perceel mag u een berging plaatsen van het type blokhut of een houten skelet met dezelfde gevelbekleding als dat van het chalet van maximaal 250 x 250cm met een luifel van maximaal 250 cm diep. De vrije ruimte tussen de randbeplanting moet tenminste 60 cm zijn. Bij een dak overstek geldt het overstek als meetpunt. Een dichte wand van de luifel is niet toegestaan. Echter bij een vrije ruimte van 100 cm. Tussen de randbeplanting is een dichte achterwand onder de overkapping wel toegestaan. Voor plaatsing dient u hiervoor een schetsplan ter beoordeling in te leveren bij de recreatieondernemer. Voor parasols en partytenten met een stoffen dak geldt een maximale afmeting van 400 x 400
cm. Mits die het uitzicht van de buren niet belemmerdt. Constructies met  'harde' dak en/of wanden zijn niet toegestaan.

11.1. Voor een XL perceel geldt dat uw chalet of stacaravan niet groter mag zijn dan 11.00m lang, 4.00m breed en 3.80m hoog. Op uw perceel mag u een berging plaatsen van het type blokhut of een houten skelet met dezelfde gevelbekeding als dat van het chalet van maximaal 300 x 300 cm met een
luifel van maximaal 300 cm diep.
De vrije ruimte tussen de randbeplanting moet tenminste 100 cm zijn. Bij een dak overstek geldt het overstek als meetpunt.
Op XL percelen is 1 dichte wand van de luifel toegestaan. Voor plaatsing dient u hiervoor een schetsplan ter beoordeling in te leveren bij de recreatieondernemer. Voor parasols en partytenten gelden dezelfde regels als op de standaard percelen.

11.2. Voor een 2XL perceel geldt dat uw
chalet of stacaravan niet groter mag zijn dan11.00m lang, 4.00m breed en 
3.80m hoog. Op uw perceel mag u een berging plaatsen van het type blokhut of een houten skelet met de zelfde gevelbekleding als dat van het chalet.
van maximaal 350 x 350cm met een luifel van maximaal 400 cm diep. De vrije ruimte tussen de randbeplanting moet tenminste 100 cm zijn. Bij een dak overstek geldt het overstek als meetpunt. Op 2XL percelen is 1 dichte wand van de luifel toegestaan. Voor plaatsing dient u hiervoor een schetsplan ter beoordelig in te leveren bij de recreatieondernemer. Voor parasols en parttenten gelden dezelfde regels op de standaard percelen.

12. De contractant/recreant is ten allen tijde de gebruiker van het recreatieverblijf. Beschikbaar stellen of verhuur van het recreatieverblijf is niet toegestaan. Verblijf van kinderen in de 1e lijn vormen een uitzondering wanneer zij:

a. tenminste 45 jaar en zonder kinderen zijn.
b. het verblijf eenmaling per kampeerseizoen en ten hoogste 14 overnachtingen aaneengesloten is.
Het verblijf dient vooraf te zijn gemeld bij de recreatieondernemer.
De contractant/recreant is verantwoordelijk voor zijn/haar toegelaten bezoek.

13. Uw stacaravan of chalet is voor recreatief gebruik tussen 1 april en 1 november. Overnachten in de periode van 1 november tot 1 april is verboden.
Overdag is wel toegestaan.
Parkeren kunt u dan op P1. De andere parkeerterreinen zijn om veiligheidsredenen gesloten.

14. Een schotelantenne is toegestaan mits deze onzichtbaar is opgesteld.

15. Om een goede nachtrust te waarborgen is lawaai na 22.00 uur verboden.

16. a. Uitsluitend goedgekeurde pellet- of houtkachels zijn toegestaan wanneer de installatie is verricht door gecertificeerde installateur.
Een kopie hiervan moet aanwezig zijn bij de recreatieondernemer. 

17. b. Kachels, roetfilters en vonkenvangers moeten jaarlijks worden gekeurd.
Een kopie hiervan moet aanwezig zijn bij de recreatieondernemer.


18.c. De schoorsteen moet jaarlijks worden geveegd.
Een kopie moet aanwezig zijn bij de recreatieondernemer.

19. Een airco-unit is toegestaan onder de volgende condities:
a. De plaatsing is onder uw recreatieverblijf.
b. Laat de luchtstroom niet naar de buren blazen.
c. Zorg voor een optimale geluidsisolatie.

20. Vervanging van uw recreatieverblijf kan alleen na schriftelijke toestemming van de recreatieondernemer.

21. Verkoop van uw recreatieverblijf dat jonger is dan 25 jaar en met behoud van standplaats is mogelijk onder de volgende condities:
a. Het recreatieverblijf dient zowel in    een technisch als een optisch goede staat te verkeren.
b. U dient zelf zorg te dragen voor het onderhoud van uw tuin.
c. Verkoop van uw recreatieverblijf met behoud van standplaats verloop altijd via de recreatieondernemer.
d. Voor verkoop- en bemiddelingsactiviteiten wordt een 
courtage van 7% van de overeengekomen verkoopprijs in rekening gebracht.
e. Een recreatieverblijf dat 25 jaar of ouder is kan niet worden verkocht met behoud van standplaats.
f. Bij vertrek dient u uw standplaats leeg en opgeruimd op te leveren.

22. Door betaling van de huursom, of een gedeelte ervan, gaat u akkoord met de huisregels voor gasten en bezoekers.